Menno's Dierenwereld
Dames Jolinkweg 9
7051 DG Varsseveld
0315-842604
info@mennosdierenwereld.nl

Bezorgservice

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw producten (net) niet in uw auto passen. Of u bent op de fiets en denkt, was ik maar met de auto gekomen. Bij Menno’s Dierenwereld kunt u uw producten GRATIS laten bezorgen. Meestal kunnen de door u bestelde producten dezelfde dag/avond nog bezorgd worden.

Als u minder tijd heeft om naar de winkel te komen is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch, per mail of via het contactformulier een bestelling door te geven.

Wij bezorgen in de Varsseveld en omgeving dagelijks in de avond vanaf 18.30uur (vrijdags vanaf 20.30 en zaterdags vanaf 17.30uur)

 

Wij werken ook met vaste bezorgdagen. Bestellingen zullen dan overdag geleverd worden. Hiernaast vindt u het bezorgschema. Overige plaatsen zijn in overleg mogelijk. Voor deze bestellingen hanteren wij een minimum orderbedrag à € 50,-. Hieronder zijn wij genoodzaakt transportkosten te berekenen.

Bestellingen kunnen telefonisch, per mail of via het contactformulier gedaan worden. Betalingen kunnen zowel contant bij de chauffeur of op rekening gedaan worden.

Bestellingen graag minimaal 2 werkdagen van tevoren plaatsen. Bestellingen die na 17.00uur de dag voor levering geplaatst worden, zullen een week later geleverd kunnen worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dinsdag Vrijdag
Halle Heelweg
Zelhem Mariënvelde
Hummelo Lichtenvoorde
Keijenborg Winterswijk
Toldijk Aalten
Steenderen De Heurne
Brummen Breedenbroek
Zutphen Dinxperlo
Lochem Ulft
Barchem Terborg
Borculo Etten
Ruurlo Gaanderen
Aanhanger


© 2016 Menno's Dierenwereld,  Dames Jolinkweg 9, 7051 DG, Varsseveld. Tel: (0315) 842604. Email: info@mennosdierenwereld.nl 

Alle rechten voorbehouden.