Verzenden

Als u een bestelling plaatst, zullen wij deze zo snel mogelijk voor u inpakken. Als de bestelling (ma-vr) voor 15.30 uur geplaatst is, zal het pakket dezelfde dag nog verzonden worden. Normaal gesproken is het pakket de volgende dag bij u in huis, m.u.v. het weekend.

Hieronder treft u een overzicht van de bestel- en dagen aan:

Bestelling ontvangen op Bij u thuis
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Aan bovenstaande tabel kunnen geen rechten worden ontleend. Door drukte, overmacht, e.d. kunnen leveringen vertraging bij vervoerders oplopen.

Het is ook mogelijk om uw bestelling klaar te laten zetten en af te halen. Uw bestelling kunt u dan al binnen een uur tijdens openingstijden afhalen.

Als laatste bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling te laten bezorgen middels de eigen bezorgdienst. De route hiervan kunt u vinden op de pagina over ons. Deze optie is bijvoorbeeld handig wanneer u meerdere grote (20kg) zakken en/of bodembedekking nodig hebt of gewoon persoonlijk contact wilt, net zoals in de winkel.

Als u gebruik wilt maken van de eigen bezorgdienst, verzoeken wij u om bij het afrekenen te kiezen voor de optie afhalen en in de omschrijving aan te geven dat het om bezorging op route gaat.

Bestellingen onder de € 50,-, kunnen helaas niet bezorgd worden met de eigen bezorgdienst. Natuurlijk zetten wij deze wel graag klaar voor u in de winkel, zodat u uw bestelde artikel(en) snel kunt afhalen.

Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch berekend bij het afrekenen in de winkelmand. Pakketzendingen tot 20kg in Nederland boven € 50,- worden gratis bezorgd. Voor België verzenden wij uw bestelling vanaf 125,- gratis. Voor zwaardere producten (bijvoorbeeld meerdere zakken voer) worden wel verzendkosten of een toeslag berekend, tenzij er gekozen wordt voor bezorgen middels eigen bezorgdienst of afhalen.