fbpx

Verzending informatie

Als u een bestelling plaatst, zullen wij deze zo snel mogelijk voor u inpakken. Als de bestelling (ma-vr) voor 15.30 uur geplaatst is, zal het pakket dezelfde dag nog verzonden worden. Normaal gesproken is het pakket de volgende dag bij u in huis, m.u.v. het weekend.

Hieronder treft u een overzicht van de bestel- en dagen aan:

Bestelling ontvangen op Bij u thuis
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Aan bovenstaande tabel kunnen geen rechten worden ontleend. Door drukte, overmacht, e.d. kunnen leveringen vertraging bij vervoerders oplopen.

Het is ook mogelijk om uw bestelling klaar te laten zetten en af te halen. Uw bestelling kunt u dan al binnen een uur tijdens openingstijden afhalen.

Als laatste bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling te laten bezorgen middels de eigen bezorgdienst. De route hiervan kunt u vinden op de pagina over ons. Deze optie is bijvoorbeeld handig wanneer u meerdere grote zakken en/of bodembedekking nodig hebt of gewoon persoonlijk contact wilt, net zoals in de winkel.

Als u gebruik wilt maken van de eigen bezorgdienst, kunt u dit op de afrekenpagina aangeven nadat u uw adresgegevens hebt ingevuld. Het systeem laat dan de beschikbare verzendopties zien.

Voor bestellingen onder de € 70,-, die bezorgd worden met de eigen bezorgdienst, wordt er een kleine vergoeding gevraagd.

 

Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch berekend als u via de winkelmand naar de afrekenpagina gaat en uw gegevens invult. Zendingen in Nederland boven € 70,- worden gratis bezorgd, tenzij dit boven de 60kg uit komt inclusief verpakking. Hiervoor worden de transporttoeslag automatisch berekend.

Voor België verzenden wij uw bestelling vanaf 150,- gratis. Voor zwaardere producten (bijvoorbeeld meerdere zakken voer) worden wel verzendkosten of een toeslag berekend, tenzij er gekozen wordt voor bezorgen middels eigen bezorgdienst of afhalen.

Helaas kiezen de vervoerders er steeds meer voor om zwaardere en/of grotere pakketten nog hoger te belasten met extreme toeslagen, waardoor wij genoodzaakt zijn een deel van deze kosten te moeten doorberekenen.